Brugernes Bibliotek – Fra Silo til Samtale

I morgen holder jeg en lille pause fra min fædreorlov og damper mod hovedstaden for at deltage i konferencen “Brugernes Bibliotek – Fra Silo til Samtale“. Jeg har fået en fribillet for at blogge fra begivenheden, så dette bliver ikke sidste indlæg med det som tema.

Konferencen er fyldt med indlæg, der i hvert fald sort på hvidt ser interessante ud. Jeg er særligt spændt på at høre Thomas Madsen-Mygdal og Jacob Bøtter, men det skal også blive spændende at høre, hvad Biblioteksstyrelsens direktør, Jens Thorhauge, har med i godteposen.

Desværre når jeg ikke frem til det første indlæg, der er temmelig langt fra Viborg, men det skal nok blive en interessant dag.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.