Cuddle tech – Min nye iPod Shuffle

Jeg har fået en iPod Shuffle af Kathrine i julegave. Og jeg ælsker den.

Jeg havde i forvejen en Creative MuVo af lidt ældre model, men dog med samme lagerkapacitet som min nye iPod, nemlig omtrent 1 GB. Den spillede sådan set ok, men den slugte batteriet, selv når den ikke blev brugt. Så batteriet skulle skiftes konstant. Desuden var knapperne dårligt nok synlige, så betjeningen var ikke så overbevisende.

Jeg har nu haft god lejlighed til at få testet iPod’en, både til lidt styrketræning og et par små løbeture, og den er utroligt nem at betjene. Trods afspillerens ringe størrelse, har den en dejligt stor play/pause knap i midten og en cirkulær knap med volumen, forward og rewind. Nemt, enkelt og let at trykke på, også når man pustende og prustende bevæger sig op ad bakke. iPod’ens klips gør den nem at medbringe, for den kan klipses fast hvorsomhelst.

I modsætning til min gamle MuVo har iPod’en et indbygget batteri. Slut med irriterende batteriskift i tide og utide. Den lader bare automatisk op i computerens USB port, når man synkroniserer med iTunes. I øvrigt tæller den, hvor mange gange, man har afspillet et nummer, så iTunes med en smule data mining på den baggrund kan smide nye numre på iPod’en. Smart.

Egentlig synes jeg også, lyden er bedre i iPod’en end i MuVo’en. Og så er den jo nydelig at se på. Helt klart min julegave nr. 1.

Skriv en kommentar