Blogger – argh!

F*ck, jeg er ved at være så træt af Blogger. Den er så langsom. Den virker så elendigt. Den er så mangelfuld. Argh! Jeg pønser på et platformskifte…

2 kommentarer til “Blogger – argh!”

  1. Hej Morten

    Ditto. Blogger er meget ustabil i øjeblikket. Overvejer kraftigt at flytte til en WordPress-konto, men ved i princippet ikke om den er bedre. Kender du til andre og bedre platforme, der kan det samme som Blogger?

  2. Hej Esben

    Smid en WordPress på dit webhotel, så skal du bare se løjer. Jeg har arbejdet med WP i et par forskellige sammenhænge, og den er ret fleksibel. Og så findes der et tons plug-ins til den. Mums. den eneste ulempe, jeg lige kan få øje på, er at man kun kan køre én blog pr. WP installation. Til gengæld er der mulighed for et ubegrænset antal undersider.

    Jeg har ikke selv fået skiftet til den endnu, da mit webhotel kører IIS og asp, og jeg er nødt til at tage backup af alt for at få skiftet php. Det bliver nok en dag, hvor jeg har god tid.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.