Madonna spillede op

Jamen jeg har da også en mening om det hårdt pumpede Madonna-mediestunt i Horsens. Jeg var der nemlig også. Og det var da en stor oplevelse, selvom fruen ikke synede af meget på 200 meters afstand og henover hovederne på de første 50.000 publikummer.

Madonna leverede flot koreografi og et superlækkert, visuelt akkompagnement i fineste musikvideostil. Det var dog mere show end koncert. Det musikmæssige var på det jævne og Madonna gjorde ikke så meget ud af kontakten til publikum, pånær da hun midtvejs satte sig ned på scenen, sagde “skål” og tog en lille snak. Hun lirede numrene af og kørte sit eget show, som dog var flot at kigge på. Jeg var i hvert fald sådan nogenlunde underholdt.

Men mage til dødt publikum skal man da lede længe efter. Måske skulle festen findes længere oppe i nærheden af scenen, men de 5 – 6.000 mennesker, vi stod iblandt, kørte i hvert fald den klassiske, stillestående jyde-stil med korslagte arme.

Filmen var allerede knækket under opvarmningen, som blev leveret af Paul Oakenfold. Folk stod simpelthen stille. Til Paul Oakenfold! Selv ikke, da Madonna senere leverede en gyngende, vuggende disco-udgave af “Music” kunne man strække sig til mere end en let vippen med storetåen. Madonna var faktisk nødt til at bede publikum om at hoppe til “Ray of Light”, og det gjorde de så. Tre små hop på stedet. Med den slags “festaber” har damen altså heller ikke fået en nem opgave.

Hvis Madonna havde samme oplevelse, kan man vel godt forstå, der ikke blev plads til ekstranumre.

Alt i alt dog en nogenlunde underholdende aften, og under alle omstændigheder en stor oplevelse, selvom der godt kunne have været lidt mere fest, der hvor jeg stod.

Skriv en kommentar