Eksport af OPML fra Thunderbird

Jeg har længe brugt Thunderbird som min foretrukne RSS reader. Thunderbird er glimrende, men browseren Flock, som jeg lige har installeret, indeholder også en rigtig fin RSS reader, så den har jeg tænkt mig at prøve af.

Men at få hele læselisten (OPML) fra Thunderbird med over i Flock kan godt være lidt bøvlet, for Thunderbird indeholder ikke umiddelbart en eksportfunktion. Jeg fandt imidlertid en beskrivelse af, hvordan man gør. Der skal downloades en lille fil, newsblog.jar, som skal smides ind i mappen “chrome” i Thunderbirds programmappe. Det er dog en god ide at lave back up af den gamle newsblog.jar først.

Så starter man Thunderbird, klikker på “Håndter abonnementer” og klikker på de to nye fine “export OPML” knapper. Og vips, så har man eksporteret sin læseliste.

Læs hele beskrivelsen og hent filen “newsblog.jar” hos Wayne Graham.

Update 18. januar 2007: Nyeste version af Thunderbird kan godt eksportere OPML.

Skriv en kommentar