Nye blogs i Herning

Vi har nu kørt de første to blogs i stilling på Herning Centralbiblioteks website. Den ene er en projekt-blog for projekt “Fra Alle Os Til Alle Jer”, som Herning Centralbibliotek indgår i sammen med Randersegnens Biblioteker. Et projekt, der i korte træk går ud på at undersøge mulighederne for brug af social software på bibliotekernes websites.

Den anden er en lille blog med titlen “Net tips”, som kommer til at handle om de guldkorn, man kan støde på rundt omkring i sin færden på nettet. En blog, jeg i første omgang vil skrive sammen med vores søgemaskinemester, Steen Ammentorp.

Jeg regner med, at dette er den spæde start, da vi har masser af indhold på Herning Centralbiblioteks sider, som faktisk egner sig vældig godt til publicering i weblogs.

Links til de nye blogs:

Skriv en kommentar