Genreguide til elektronisk musik

Hvad er forskellen på trance og house? Er man ikke så godt hjemme i de elektroniske musikgenrer, kan det være lidt af en udfordring at kende forskel. Specielt hvis man er bibliotekar, og skal tildele emneord. Men det findes der råd for.

På netradioen Digitally Imported kan du finde en guide til elektronisk musik. Guiden er lavet i flash og indeholder, foruden beskrivelser, en lang række eksempler, så man kan lytte sig til forskellene.
Prøv Ishkur’s Guide to Electronic Music her…

2 kommentarer til “Genreguide til elektronisk musik”

  1. For det første er der en del af genrene der er helt ved siden af..
    for det andet er det mere en nedgørelse af genrene end det er en beskrivelse..
    Ideen er rigtig god.. bar synd han ikk lige har researched tingene ordenligt igennem.

    Svar

Skriv en kommentar