Argh! Spildt tid med den nye WoW patch

Min character, Bechster, på BloodscalpSå har Blizzard lanceret patch 1.5.0 til World of Warcraft. I første omgang ikke nogen umiddelbar succes hjemme hos mig. Først og fremmest skal patchen hentes via Blizzards meget langsommelige download manager. Dernæst installeres. Installationen gik fint på min pc, men gik lynhurtigt i kage på min kæreste Kathrines pc.

Jeg fulgte i første omgang Blizzards anvisninger og afinstallerede spillet, geninstallerede, hentede patchen og forsøgte at patche. I sig selv en tidskrævende omgang. Med det resultat, at den fejlede på præcis samme sted. Det gentog sig nok et par gange, og så gad jeg ikke rigtig den fremgangsmåde mere.

Det viser sig, at flere har haft det samme problem. Se på Blizzards forum her. Desværre er Blizzards løsningsforslag EKSTREMT tidskrævende.

Det endte med, jeg kopierede hele den patchede World of Warcraft mappe fra min egen pc til Kathrines. Det så ud til at fikse problemet. Til gengæld fik jeg brugt 10 irriterende timer.

Så, Blizzard, den næste patch bedes I venligst teste igennem, inden I sender den ud til de spilhungrende!

Skriv en kommentar